Zupy:
Rosół z lanym ciastem- 15 zł
Barszcz ukraiński- 15 zł
Dania główne:
Stek z polędwicy wołowej, mix sałat- 84 zł Polędwiczka wieprzowa z kurkami, kluseczki gniocchi, fasolka szparagowa-
38 zł
Kurczak zagrodowy w kombu, czarna soczewica z boczkiem i młodym szpinakiem, polenta z zieloną cebulką, emulsja z burka- 35 zł
Krewetki na żeliwnej patelni w aromacie czosnku i peperoncini- 42 zł
Pstrąg pieczony, ziemniaki ze szpinakiem i czosnkiem- 45 zł
Risotto z awokado i szparagami- 38 zł
Deser:
Beza Pavlowa- 18 zł
Sernik z białą czekoladą- 18 zł
Rabarbarowe crème brulee z kruszonką- 18 zł Tort śmietanowo-agrestowy oprószony płatkami migdałów- 18 zł
Truskawkowy sen- 15 zł